Het is maandag 26 augustus en hier in Hengelo beginnen de scholen weer en zo beginnen wij ook weer door “langzaam” op te starten. Alle collega’s gegroet, vakantieverhalen gehoord en de nieuwe koffie geproefd.

Tijd om maar weer eens achter de laptop te kruipen. Nieuw kantoor, nieuw schooljaar en dus nieuwe kansen! Mail wegwerken en klaarmaken voor de introductie die morgen gaat plaats vinden. Een leuke klas van ongeveer 20 studenten zal ik proberen te begeleiden naar een Entree Diploma. Ik heb er zin in!

Ook dit schooljaar zullen wij weer proberen jullie zoveel mogelijk op de hoogte te houden van de laatste Educatieve Technologische hoogstandjes en tips geven over hoe bepaalden zaken aan te pakken. Ook horen we graag van jullie of we dingen missen of anders zouden moeten doen! Tips en Tops (om dan toch maar in het schoolse te blijven) mogen worden verzonden naar info@educatievetechnologie.com

Wij hebben in de vakantie ook geprobeerd een nieuwe kans te benutten. We hebben meegedaan aan een WK en gingen kansloos ten onder in de eerste ronde. Maar dat is niet erg, het gaat erom dat je soms zaken uitprobeert en tjah dan ga je wel eens onderuit. Dan weet je dat dit niet voor jou is en je naar een andere (in dit geval sport) op zoek moet. Zo ook met Educatieve Tools, werkt de ene voor een docent wel kan het zo zijn dat deze voor een ander niet werkt. Zoek je eigen manier, je eigen stijl, je eigen kleur en dan wordt het vast weer een top schooljaar!

Succes en veel werkplezier!